Magusasõbrad!

Kas koogi valmistamine ei tundu Teile mõnikord üleliigse ajakuluna? Näitan Teile, mida tegin mina, et saada toorjuustukoogimaitset tunda palju kiiremal ja lihtsamal moel:

1.Vaja läheb:

001

 

3

2.Lisaks läheb vaja:

  • ahju
  • ahjupanni
  • küpsetuspaberit
  • motivatsiooni
  • kätt
  • aju
  • jne

3.Laota Digestive küpsised pannile

 

5

4. Sega kokku vanilje kohupiim ja köögi toorjuust

5.Soovi korral lisa sinna midaiganes sa soovid, mina lisasin banaani

6.Sega, sega, sega… (võib tunduda terve igavikuna, kõik oleneb sellest kui osav sa miximises oled)

6

7. Kata küpsised kreemiga ja pane nad umbes 200kraadisesse ahju 5-10minutiks (jälgi)

7

8.Kata küpsenud küpsised kreemi ülejäägiga (siis on mahlasem, kreemisem)

9. Riivi tumedat šokolaadi ja puista see küpsiste peale ( proovi ka otse peale riivida, näeb hea välja)

8

10. Lisa midagi värsket, hästi sobivad marjad (mina lõikasin iga maasika neljaks sektoriks ja asetasin nad küpsistele risti)

2

Võid lisada küpsised enne söömist külmkappi, siis jõuab kreem mõnusaks külmaks ja tahkeks muutuda.

 

NB! Ärge liialdage suhkruga. Suhkrusõltuvus on samaväärne heroiinisõltuvusega!

Isiklik lemmikdokumentaal suhkru tarbimise, mõju ja tootmise ajaloo kohta: